Nederland vs België - zaterdag 14 september

Binnenkort wederom op de Turfvaert: DE derby der lage landen. Gaat Nederland er ook dit jaar met de Rijbercup vandoor, of lukt het nu België deze te bemachtigen?

We gaan het zien op zaterdag 14 september, wanneer Nederland en België weer de arena van de Turfvaert betreden. En jij kunt er bij zijn! Sterker nog, jij kunt uitkomen voor jouw land en mede bepalen wie de tweede editie van de Rijbercup wint.

Dus snel inschrijven om erbij te zijn op zaterdag 14 september, Nederland–België. Evenals vorig jaar is de spelvorm Matchplay. Eerst singles over de eerste negen holes en dan dubbels greensome over de tweede negen holes.

Agenda voor de dag:

• Ontvangst met kleine lekkernij, vanaf 11:00 uur;
  • Briefing;
  • Start eerste flight om 12:00 uur;
  • Bij de wissel een test van je behendigheid en een drankje;
  • Prijsuitreiking;
  • België/Nederland gerecht (dieetwensen graag doorgeven).

Ook dit jaar zullen we starten vanaf de lage tot de hoge handicaps. Om de wachttijd tot de start te overbruggen, hebben we dit jaar voor de hogere handicappers een extra wedstrijdje op de 6 nieuwe oefenholes voorzien. De kosten voor deze onvergetelijke dag bedragen 17,50 euro. Plus eventuele greenfee, afhankelijk van je speelrecht.

Namens jullie team captains:

Harri van Dun en John van Tiel