Rabbits in opmars! - zaterdag 14 december

Maak als beginner kennis met het spelen met andere golfers, in een ongedwongen "wedstrijd sfeertje" !

In samenwerking met Golfpark De Turfvaert houdt de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert een actieve golfmiddag voor beginnende golfers.

zaterdag 14 december

Ontvangst

uiterlijk 30 minuten voor uw opgegeven starttijd

Start 9 holes

1e flight start om 14:00 uur, op lus A

U speelt, onder begeleiding van een mentor, 9 holes. Naast aanwijzingen en leermomenten wordt ook aandacht besteed aan het bijhouden van uw score (aantal slagen per hole). Na afloop wordt u geholpen bij het berekenen van uw Stableford punten. Ter aanmoediging worden tijdens het drankje en borrelbord na afloop prijsjes uitgedeeld.

Voor wie is deze golfmiddag bedoeld?

1. Golfers die deelnemen aan de Cursus Baanpermissie licht blauw, paars of rood en lid zijn van de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert (Rabbit lidmaatschap)
  2. Golfers die net hun GVB hebben behaald en lid zijn van de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert maar nog weinig baan- en/of wedstrijdervaring hebben

Rondje Rabbits stelt u in de gelegenheid andere facetten van het spel onder de knie te krijgen. Daarmee legt u de basis voor nog meer ervaring en plezier en voor deelname aan wedstrijden die door de golfclub georganiseerd worden.

Kosten en aanmelden

Stappenplan

Greenfee

Totaal

Lichtblauw

10 euro

17 euro

Paars

15 euro

22 euro

Rood

23 euro

30 euro

Heeft u al speelrecht ? Dan betaalt u alleen 7 euro voor deelname.

Aanmelden:

Via uw persoonlijke pagina of middels een mail naar mentoring@rijsbergsegolfclub.nl