Schrikkelwedstrijd - zaterdag 29 februari

Golfen in teamverband...meld je aan voor de Schrikkelwedstrijd!
Zaterdag 29 februari: de Turfvaert Scramble

Zoals eerder aangekondigd, een mooie wedstrijd om de extra dag van 2020 aan het golf te kunnen besteden.Golfen in teamverband? Tijdens de 9 holes nieuwjaarswedstrijd al aan kunnen proeven, zaterdag 29 februari spelen we 18 holes volgens de spelformule Texas Scramble. Hierbij  vorm je met je flightgenoten een team en speel je tegen de andere flights. Jij zorgt alleen voor je inschrijving, wij zorgen voor de teamindeling. Deze gaan we met een speciale trekking bepalen en bekend maken tijdens de ontvangst.

Programma & kosten:

• Vanaf 11:00 ontvangst koffie/thee met worstenbrood
  • 11:30 uitleg en bekend maken teamindeling
  • 12:00 start eerste flight 18 holes Texas Scramble
  • Prijsuitreiking

Kosten voor deelname bedragen 5 euro plus eventueel een greenfee, afhankelijk van je speelrecht. De wedstrijd staat open voor volwaardige leden en jeugdleden, met handicap 54 of lager. Aanmelden via de persoonlijke pagina op onze website of via www.ikgagolfen.nl.