BBQ - Toernooi

Zon, een stralend blauwe lucht, terrasstoelen en zonnebrillen. De geur van vis en vlees op de BBQ, een aanbod van salades en stokbrood. Gelach, gepraat en op z'n tijd een verkoelend drankje...het is weer de hoogste tijd voor de Turfvaert Summer BBQ, georganiseerd door de Mixed-ochtend. 

De wedstrijdleiding van de Mix, bestaande uit Peter de Jong, Ellen Vermeer, Ton  van Charante en Jan Snaauw nodigt alle leden van RGC De Turfvaert uit voor deze inmiddels befaamde Summer BBQ op woensdag 29 juni aanstaande. De BBQ wordt vooraf gegaan door een bijzondere mix-wedstrijd over 18 holes. Over de spelvorm wordt u voorafgaand ge├»nformeerd. Er wordt vanaf 11.00 uur gestart vanaf lus A en lus B. Na afloop is er een prijsuitreiking, gevolgd door smakelijke gerechtjes van de BBQ. De kosten voor deze niet te missen golfdag bedragen

  • 18,50 euro p.p. voor leden met een volwaardig lidmaatschap
  • Leden met een 9-holes speelrecht dienen de kosten voor greenfee bij te betalen

Aanmelden via uw persoonlijke pagina of www.ikgagolfen.nl, onder de kop wedstrijden. De sluitingsdatum is zondag 26 juni om 23.55 uur. Er kunnen maximaal 48 personen deelnemen.