Activiteiten

Corona virus nieuws

Beste leden en wedstrijd deelnemers,

In de loop van vrijdag heeft iedereen bericht ontvangen van het golfpark, over de maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Het bestuur van de golfvereniging sluit zich, na overleg, aan bij de adviezen van het golfpark.

De Nederlandse Golf Federatie en de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties adviseren om de beleidslijn van het NOC*NSF en de sportbonden te volgen en alle georganiseerde en/of groepsactiviteiten tot en met 31 maart af te gelasten. Alle wedstrijden voor de maand maart worden daarom afgelast.

Iedereen kan in de laatste week van maart een update verwachten. Afhankelijk van de ontwikkelingen nemen we dan een besluit over de wedstrijden ná 31 maart.

Het golfleven hoeft in de komende periode niet stil te staan, maar het is wel belangrijk dat alle clubs en golfers handelen naar de oproepen en adviezen van het kabinet, RIVM en NOC*NSF, zodat de golfsector er alles aan doet om het coronavirus in te dammen.

We vertrouwen er op dat alle leden van de vereniging begrip hebben voor de ontstane situatie, hun verantwoordelijkheid nemen en dus de adviezen van het golfpark ter harte nemen.

Het bestuur.