GOLF-/BRIDGE WEDSTRIJD

GOLF-/BRIDGE WEDSTRIJD OP GOLFPARK DE TURFVAERT

 
Na een heel gezellig bridgeseizoen gedurende de winterperiode op Golfpark De Turfvaert wordt aan het eind van het seizoen de traditionele golf-/bridge wedstrijd georganiseerd. Dit jaar vond deze wedstrijd plaats op maandag 28 maart 2022.
Allereerst ’s morgens vroeg aanwezig zijn om in te schrijven en te ontdekken door middel van loting in welke flight je was ingedeeld. Het geluk was met ons. Met een lekker ontluikend zonnetje kon gestart worden met de golfwedstrijd. Met 14 enthousiaste golfers werd zowel van lus A als ook van lus B gestart. Negen holes met een longest en neary moesten worden geslecht. Eén dame had er erg zin in want deze eindigde met een ruime voorsprong bovenaan.
 
Na een verfrissende douche lieten wij de goed verzorgde lunch uitstekend smaken (zie foto), waarna met 20 bridgers de bridgewedstrijd kon aanvangen. Een gezellige drukte. De scores van zes ronden van 4 spellen leverden eveneens een uitslag op.
Na enig rekenwerk kon de prijsuitreiking onder het motto “prijzenfestival” starten. 
 
Allereerst de winnaar van de golfwedstrijd (in volgorde van HCP)
1. Cocky Bakker 25 stableford
2. Lydia van Moorsel 20 stableford
3. Hetty de Klein 18 stableford
4. Ankie Heystek 18 stabelford
 
Paula van Harssel en Ankie Heystek hadden de neary en longest.
 
Daarna de bridgewedstrijd
1. Olga Sips & Riet de Vries 65,1%
2. Lydia van Moorsel & Aad Sips 62.5%
3. Ans Vos & Gerty Breg 54,6%
 
Als sluitstuk de dagwinnaar van de golf-/bridgewedstrijd.  Alleen degene die aan beide evenementen had meegedaan kwam in aanmerking. Niet verwonderlijk natuurlijk dat de toppers uit de individuele wedstrijden de hoogste ogen gooiden, al konden niet allen daarvan profiteren. Op de derde plaats is geëindigd Riet de Vries, een gedeelde tweede plaats waren er voor Olga en Aad Sips, maar de winnaar was Lydia van Moorsel die de eerste prijs in ontvangst mocht nemen.
 
Na deze dagprijzen werden ook de winnaars van het overall bridgeseizoen gehuldigd. De eindstand van deze competitie luidt:
1. Olga Sips & Riet de Vries 58,9%
2. Jenny Lauwerijssen & Paula van Harssel 54,2%
3. Lydia van Moorsel & Aad Sips 53,8%
 
 
Al met al was het weer als vanouds. Een hele gezellige dag welke werd afgesloten met het verspreiden van enkele cadeautjes die onze feestcommissie met dankzegging aan de fam. Segers hadden verzameld. Het enthousiasme onder de deelnemers was zeer groot. Veel waardering ook naar het organisatieteam (Riet, Olga en Aad). Onder groot applaus werd dit team in het zonnetje gezet en bedeeld met een fraai geschenk.
 
Iedereen was het erover eens dat dit een geslaagde slotdag van het seizoen is geweest. Wij kijken nu al reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen eind dit jaar. Het zou leuk zijn als er nog enkele bridgeparen zouden aansluiten. U kunt zich aanmelden via 076-5015814.