Inschrijf formulier club kampioenschap matchplay

Er zijn 3 categorieën waar u aan kunt meedoen, u kunt zich echter inschrijven voor 1 van deze categorieën.
  • Categorie A: voor spelers met WHS handicap tussen 0 en 36.0 (dit is de categorie voor het officiële clubkampioenschap, buggy’s zijn in deze categorie niet toegestaan)
  • Categorie B: voor spelers met WHS handicap van 18.1 t/m 36.0 (buggy’s zijn toegestaan in deze categorie)
  • Categorie C: voor spelers met WHS handicap van 27.1 t/m 45.0 (buggy’s zijn toegestaan in deze categorie).

Elk jaar worden de Clubkampioenschappen matchplay georganiseerd om te bepalen wie de beste mannelijke en vrouwelijke matchplayers van de vereniging zijn. Via het onderstaande formulier kunt u zich inschrijven voor de clubkampioenschappen matchplay. 
Zodra de inschrijving gesloten is, ontvangen alle deelnemers het speelschema. Er wordt gespeeld volgens het bekende afvalsysteem en/of poulesysteem.

De deelnemers maken zelf een afspraak om met elkaar de voorrondewedstrijden t/m de kwartfinales te spelen. Indien één van de deelnemers niet komt opdagen voor de wedstrijd, dan volgt automatisch een “walk-over” en gaat de tegenstander naar de volgende ronde. Indien beide deelnemers hun wedstrijd niet voor de uiterste datum van betreffende ronde hebben gespeeld, zijn beide deelnemers uitgeschakeld. Dit geldt ook voor de poulewedstrijden. Niet spelen is uitgeschakeld en alle uitslagen van wel gespeelde wedstrijden komen te vervallen. De wedstrijdleider kan eventueel anders beslissen indien een van de deelnemers hieraan geen schuld heeft. Het volledige wedstrijdreglement is te vinden op onze website.

De wedstrijden worden gespeeld over 18 holes. De halve finales worden gespeeld op zaterdag 17 september 2022 en de finales op zondag 18 september 2022. Voor de afvallers en supporters wordt er bij voldoende deelname op zondag 18 september een 9-holes wedstrijd gehouden.

De belangrijkste punten op een rijtje:

  • Deelnemers: Alle jeugd- en volwaardige leden, met een WHS handicap lager of gelijk aan 45.0 en speelrecht*
  • Wanneer: Voorronde uiterlijk 6 juni, eerste ronde uiterlijk 27 juni, 2e ronde uiterlijk 7 augustus en de kwartfinales uiterlijk 4 september. Het finale-weekend vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september.
  • Kosten: Er is geen inschrijfgeld van toepassing.

Let op: leden met een 9-holes speelrecht betalen per wedstrijd een supplement voor 9 holes, tegen het 9-holes tarief geldend voor het tijdstip waarop de wedstrijd begint (te voldoen bij de receptie).

*Business-leden met een Wildcard op naam van hun bedrijf en tevens lid van de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert zijn gerechtigd tot deelname aan de clubkampioenschappen.