INSCHRIJFFORMULIER NGF COMPETITIE 2023

Formulier gaarne uiterlijk 23 oktober 2022 inzenden.

Geeft zich hierbij op voor deelname aan de NGF competitie 2023 en gaat akkoord met de voorwaarden (scroll naar beneden voor ‘Voorwaarden voor deelname aan de NGF competitie 2023’).
U wilt bij voorkeur spelen in (slechts 1 keuze mogelijk)

Aanvullende info – in 2022 hebben de volgende teams meegedaan aan de NGF voorjaarscompetitie: Heren zondag 36 holes, 2 teams Heren zondag 27 holes, 1 Dames team 50+ 27 holes, 2 Dames teams 50+ 18 holes, 3 Heren teams 50+ 18 holes en 1 jeugd team. Verder heeft 1 team Heren zondag 27 holes zich aangemeld voor de competitie 2023.

Bijlage: Voorwaarden voor deelname aan de NGF competitie 2023

1. U bent persoonlijk en volwaardig lid van RGC de Turfvaert en u heeft speelrecht of een op naam gestelde bedrijfskaart bij Golfpark de Turfvaert (rittenkaart niet geldig). Bedrijfsleden met een wildcard (voor het bedrijf op zijn/haar of hun naam) en volwaardig lidmaatschap van RGC De Turfvaert mogen ook deelnemen;
  2. U beschikt op moment van inschrijving over een actieve officiële WHS handicap, welke voldoet aan de voor deelname gestelde minimum eisen zoals gesteld door de wedstrijdcommissie van RGC de Turfvaert. Deze minimum eisen zijn:
    – Voor de prestatieve standaard en reserve klasse (36 holes): max hcp 15.
    – Voor de recreatieve klasse (27 holes en 18 holes): max hcp van 30.
  3. Overige spelers, die zich aanmelden voor de 27 holes of 18 holes recreatieve klasse, kunnen op het aanmeldformulier aangeven dat ze zich als teamlid inschrijven, onder vermelding van de teamnaam;
  4. Teaminschrijvingen zullen als eerste worden ingedeeld, daarna de individuele inschrijvingen.
  5. De prestatieve teams bestaan uit principe uit 6 spelers en de recreatieve teams uit 6,7 of 8 spelers. Inschrijving alleen wanneer tenminste 6 spelers zich aangemeld hebben voor een team.
  6. Reserves kunnen in principe gevraagd worden voor het team, waar nodig. Geen Fake spelers!
  7. U bent bereid zelf de kosten te dragen die het spelen in de NGF competitie met zich mee zal brengen;
  8. U bent bereid om alle competitiedata voor het team beschikbaar en ook aanwezig te zijn !
  9. U bent een teamspeler en bent bereid uw bijdrage te leveren om het team tot een hechte formatie te maken;
  10. U speelt NGF competitie in Teamkleding. De teamkleding dient voorzien te zijn van het Clublogo en dient te voldoen aan de daaraan gestelde eisen. Overige eisen volgens het NGF reglement;
  11. De spelersbijdrage voor deelname aan de NGF competitie 2023 bedraagt € 630,- per team. Niet inbegrepen zijn de kosten voor de thuisontvangst, eventuele trainingen/voorspelen en vervoer-eten-drank t.b.v. de uitwedstrijden alsmede de aanschaf van de kleding;
  12. Door ondertekening van het inschrijf formulier NGF competitie 2023 verklaart U in te stemmen met deze voorwaarden;
  13. LET WEL: Deze inschrijving biedt geen garantie voor uw opstelling in een team.

Aanvullende info: De Wedstrijdcommissie streeft ernaar de beste teamindeling te maken. Hierbij wordt, net als de afgelopen jaren, onder andere gekeken naar handicap en teamfitting. De Wedstrijdcommissie zal na sluitingsdatum van inschrijving z.s.m. de voorlopige teamindeling maken en communiceren en eventueel ook al de captains benoemen. In maart 2023 zal de Wedstrijdcommissie, in overleg met de captains, de definitieve teamsamenstelling maken. Voor eventuele vragen kunt U contact opnemen met de Wedstrijdcommissie via wedstrijdcommissie@rijsbergsegolfclub.nl.