Wedstrijdkalender 2019

De wedstrijdkalender voor 2019 is inmiddels bekend. Daarin ook een mooi aanbod aan wedstrijden voor onze jeugdleden. Ook dit jaar is er gezocht naar een goede mix van competitieve wedstrijden, fun-wedstrijden en wedstrijden die in team-verband zullen worden gespeeld. Zo is er op 14 april "The Masters" en op 16, 17 en 18 augustus wordt wederom "De Turfvaert Ryder Cup" gespeeld. De clubkampioenschappen Strokeplay en Matchplay vinden ook dit jaar tegelijk plaats met de clubkampioenschappen voor de volwassenen.

Klik op het plaatje rechts om een overzicht te krijgen van de geplande jeugd-wedstrijden voor 2019 (exclusief de externe wedstrijden). Voor informatie betreffende de NGF competitie, klik hier.