=== Aanmelden voor de Jeugd instuif op zondag 22 maart, klik hier! ===

Enthousiasme, fun en teamspirit in 2020!

Ook in 2020 staan plezier en teamspirit voorop bij het begeleiden van de jeugdleden. Met behulp van onze jeugdcommissie, golfprofessional Helmuth van Heel en onze fanatieke jeugdcoaches zullen we ons nog meer inspannen om de jeugd enthousiast te houden voor de golfsport. Dit willen we bereiken door de jeugd en de ouders actief te betrekken, bijvoorbeeld door gezamenlijk wedstrijden bij te wonen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om met  jeugdcoaches te oefenen, zowel op de driving range als op de baan. Er wordt ook dit jaar deelgenomen aan "externe" wedstrijden, zoals de NGF competitie, het Vierluik en de Wintercompetitie.

Wat zeker terugkomt in 2020 is de Ryder Cup; drie dagen golf & fun aan het einde van de schoolvakantie. Een geweldige manier om de zomervakantie af te sluiten! Ook zullen de jeugdleden met een handicap van 36 of lager samen met de jeugdcoaches de golfclubs kruisen. In 2019 hebben we Cleydael bezocht, wat er dit jaar op het programma staat is nog een verrassing...

Twee jeugdteams in de NGF competitie

Bijna al onze jeugdleden zijn inmiddels in het bezit van hun GVB. Beide jeugdteams behaalden in 2019 een hele mooie tweede plaats in de NGF competitie. In 2020 gaan we, met 1 team, een gooi doen naar de eerste plaats. Onze jeugd heeft enthousiast meegedaan aan alle jeugdwedstrijden, maar ook aan andere clubwestrijden zoals de Maandmedal, GoPro competitie en de 30UP.

Programma 2020

Wekelijks trainen de jeugdleden, onder de bezielende leiding van onze jeugdpro Helmuth van Heel  en jeugdcoaches . De Masters en Challengers krijgen gedurende de wintermaanden training op de Driving Range, waarbij o.a. de Toptracer wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de afstanden per club. Via de bijbehorende app kunnen ze de resultaten inzien, alsmede de vooruitgang die ze boeken.

Eind maart starten we met het zomerprogramma. Dit programma zal te zijner tijd op de website worden gepubliceerd.