NGF Competitie 2020

Informatie NGF Competitie 2020

Alle informatie benodigd voor de captains van de teams die een competitiewedstrijd op Golfpark De Turfvaert spelen staat vermeld in dit document. Mocht er toch nog iets ontbreken, stuur dan a.u.b. een mail via het onderstaande mail formulier.
Starttijden en captains competitie
De starttijden voor alle competitie wedstrijden op De Turfvaert en de captains van de verschillende teams vindt u op deze pagina. Heeft u nog vragen dan kunt u dit doen via het e mail formulier onderop deze pagina.
Voorspelen
In de 2 weken voorafgaande aan de competitiewedstrijd zijn spelers van de bezoekende teams welkom om een oefenronde te spelen. Golfpark De Turfvaert stelt u in de gelegenheid tegen een gereduceerd tarief van € 38,95 een oefenronde te spelen op een doordeweekse dag. In het weekend bedraagt de greenfee € 48,95. Om teleurstellingen i.v.m. de baanbezetting te voorkomen gelieve u vooraf contact op te nemen met het clubhuis: 076-5968354.
Clubhuis
Het clubhuis, de kleedruimten en de horeca zijn geopend vanaf 08.00 uur. Bij aankomst wordt koffie en thee aangeboden door het ontvangende team en is er de mogelijkheid gebruik te maken van de driving range en oefengreens. Voor meer informatie: 076-5968354.
Horeca
De ontvangst en lunch (indien van toepassing) wordt u door ons als gast-team, op basis van wederkerigheid aangeboden. Dit dient door de captains onderling te worden afgestemd. Ook zal aan de teams een 2-gangen dinersuggestie worden gedaan voor € 24,50 p.p.. Er wordt een voorgerecht, hoofdgerecht (met een keuze tussen een vis- of vleesgerecht) én koffie/thee met een bonbon geserveerd. Alleen een daggerecht is €19,50 p.p.. Voor alle overige vragen gelieve u contact op te nemen met de captain van uw gast-team.
Diversen
  • Caddiebook de Turfvaert: er is een boekje bij de receptie te koop a € 5,00.
  • Lockers: bij de receptie zijn sleutels voor lockers in de kleedkamer (tegen vertoning NGF pas).
  • Huur trolley en handicart: via de receptie van het Golfpark op 076-5968354. Zelf tijdig reserveren vanwege beperkte beschikbaarheid.
  • Driving range: credits voor de driving range kunnen worden aangeschaft bij de receptie in het clubhuis.
Starttijden thuis-ontvangsten Rijsbergse Golfclub De Turfvaert – NGF Competitie 2020

Teamcaptains
Team Captain
Heren 1 std. 36 holes Ad van Alphen
Heren 1 27 holes John van Tiel
Dames Senioren 1 18 holes Maria Hamann
Dames Senioren 1 27 holes Janet Bas
Dames Senioren 2 18 holes Ellen Vermeer
Heren Senioren 1 27 holes Harri van Dun
Heren Senioren 1 18 holes Gerard Rijn
Jeugd 1 Jaco van Peperstraten
Heeft u nog vragen dan kunt u dit doen via onderstaande formulier