Beentjes van de vloer bij de 1e Ladiesnight

Dat het geen gewone golfavond met 9 holes zou worden, werd al vermoed. Niet voor niets luidde het thema van de 1e Ladiesnight Chachacha. Hoewel. De speelsters gingen de baan in met de volgende handleiding: Noteer bij de 1e hole de laagste score in de flight = Cha. Noteer bij de 2e hole de optelsom van de 2 laagste scores = Chacha en bij de 3e hole de hoogste score = Chachacha.

Na binnenkomst werd er bij een drankje druk opgeteld om het juiste getal op de scorekaart te kunnen vermelden. Daarna was het tijd om de Chachacha wat meer in de praktijk te brengen. Daarvoor waren Diana en Liesbeth van Dansschool Goetjaer uit Etten-Leur aanwezig en hadden de horeca medewerkers in de serre de tafels en stoelen aan de kant geschoven. Eerst nog wat onwennig maar al heel snel gingen de dames onder de bezielende leiding van de twee dansdocentes helemaal uit hun dak. Werd er begonnen met wat eenvoudige pasjes, na korte tijd draaide de groep als een volleerd showballet.

Halverwege was de temperatuur dusdanig gestegen en de stemming ging daarmee gelijk op, dat Britt meteen inzag dat een drank-pauze van de hoogste orde was. Maar daarna swingden de dames weer volop mee op de meeslepende muziek en volgden vrijwel moeiteloos alle passen en draaien rechtsom en linksom.

Na een dik uur werden Diana en Liesbeth beloond met een daverend applaus voor hun inzet en schoof iedereen aan de grote tafel voor nog meer drank (want o, wat hadden ze een dorst!) en de nachos met gesmolten kaas, pulled beef en tomatensalsa. Een hapje dat het Zuid-Amerikaanse thema nog eens onderstreepte.

Het was al ver na elven vooraleer er aanstalten werd gemaakt om naar huis te gaan. De eerste Ladiesnight was een succes.