Clubkampioenschappen Matchplay

Vanaf heden kan er worden ingeschreven voor de Clubkampioenschappen Matchplay. Inschrijven is uitsluitend mogelijk middels dit inschrijfformulier of een mail gericht aan j.baarends@rijsbergsegolfclub.nl. Dit jaar twee categorieën, in beide categorieën wordt er gespeeld zonder handicapverrekening:

• Categorie A: voor spelers met een exact handicap tussen 0 en 36.0 (dit is de categorie voor het officiële clubkampioenschap, buggy's zijn in deze categorie niet toegestaan)
  • Categorie B: voor spelers met exact handicap van 18.5 t/m 36.0 (buggy's zijn toegestaan in deze categorie)

U kunt zich slechts voor 1 categorie inschrijven! Uw handicap op moment van inschrijven geldt. De inschrijvingstermijn sluit op 5 mei. Gelieve bij de inschrijving te vermelden:

• In welke categorie u wilt deelnemen;
  • Op welk telefoonnummer u te bereiken bent;
  • Uw mail adres waarop u te bereiken bent;
  • Uw actuele exacte handicap.

Hieronder staan de belangrijkste zaken rondom de Clubkampioenschappen Matchplay. Voor meer informatie, raadpleeg onze website.

Deelnemers:

Alle jeugd- en volwaardige leden, met een handicap lager of gelijk aan 36.0 en speelrecht*

Wanneer:

Voorronde uiterlijk 2 juni, eerste ronde uiterlijk 30 juni, 2e ronde uiterlijk 11 augustus en de kwartfinales uiterlijk 5 september. Het finale-weekend vind plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september.

Kosten:

Er is geen inschrijfgeld van toepassing. Let op: leden met een 9-holes speelrecht betalen per wedstrijd een supplement voor 9 holes, tegen het 9-holes tarief geldend voor het tijdstip waarop de wedstrijd begint (te voldoen bij de receptie).

*Business-leden met een Wildcard op naam van hun bedrijf en tevens lid van de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert zijn gerechtigd tot deelname aan de clubkampioenschappen.