Cocktails in en buiten de baan

De 24 Ladies die deelnamen aan de vierde Ladiesnight op 25 juli hebben het geweten. De spelvorm Cocktails had een drietal elementen in zich die samen een ware cocktail vormden. Om de drie holes moest van spelvorm gewisseld worden én in de vierflights streden de tweetallen tegen elkaar om de beste plaats.

Deze keer werd Lus A gelopen. Op hole 1 tot en met 3 werd Best Ball gespeeld. Op hole 4 tot en met 6 werd het Specks. Daar waren geen punten te verdienen maar wel zogenaamde Specks die algauw Spekkies werden genoemd. Op hole 7 tot en met 9 is Agregaat gespeeld waarbij iedereen haar eigen spel speelt maar waarbij uiteindelijk de slagen van de tweetallen bij elkaar worden opgeteld.

Het was een heerlijke avond om te spelen. Goed van temperatuur en de flights sloten mooi aan. Iedereen die de baan afkwam werd een bloemenslinger omgehangen om alvast in de stemming te komen. En die stemming werd er alleen maar beter op toen de cocktails werden geserveerd en de prijzen uitgedeeld. Daarvoor was een opmerkelijke manier gevonden. Aan iedere bloemenslinger hing een kaartje. Voor een aantal gold dat zij moesten lezen: Helaas, geen prijs! Maar er waren ook bofferds die met een grote of een kleine fles cava naar huis gingen. En twee Ladies die een met whiskey gevulde golfbal troffen, aangeboden door de Golfstock.

En zoals te doen gebruikelijk bleef de stemming opperbest tot het écht tijd werd om naar huis te gaan.