Damesochtend in kerstsferen!

Op dinsdag 18 december werd door de wedstrijdleiders van de damesochtend een kerstwedstrijd met lunch georganiseerd. De commissie, bestaande uit Wendy, Ellen, Jacqueline en Tya, hadden erg hun best gedaan. Dank jullie wel!

Er deden ongeveer 25 dames mee aan deze 9-holes wedstijd, met verrichtingen! De dames waren in kerstkleding gekleed, hetgeen de baan gezellig rood kleurde. Op vele holes waren er speciale verrichtingen, zoals een neary, het dichtste bij de Kerstman slaan of met een stok spelen op de betreffende hole. Dit gaf ons extra uitdagingen. Onderweg werden we getrakteerd op warme Glühwein of warme chocolademelk.

Na afloop werden we ontvangen met een erg gezellig gedekte tafel. Alle dames hadden zich inmiddels feestelijk omgekleed voor de gelegenheid. De commissie had voor iedereen een mooie kerstkaart gemaakt, twee mooie kerstballen met een hole erop! En een leuke decoratie voor een wijnfles. Wat een verrassing!

Het team van de Turfvaert horeca zorgde, zoals altijd, weer goed voor ons. We werden ontvangen met een glaasje prosecco of een alcoholvrij aperitief. Daarna een heerlijke pompoensoep gevolgd door diverse broodjes, zoals een warme panini, een clubsandwich en een wrap met zalm. Ellen verzorgde een leuk speechje en de prijsuitreiking. Het team van Adrica, Nettie en Wendy won glansrijk, gefeliciteerd!

Dank ook aan het bestuur voor hun bijdrage aan deze feestelijke wedstrijd. Een goed initiatief!