De kampioensteams van De Turfvaert!

Afgelopen week vonden de laatste poulewedstrijden plaats in de NGF competitie, voor de standaard en senioren teams. Vier van de in totaal acht deelnemende Turfvaert-teams wisten beslag te leggen op de eerste plaats in hun poule. Felicitaties aan deze teams voor de behaalde resultaten!

• Dames senioren 1 in de hoofdklasse, zij zullen strijden voor het kampioenschap van Nederland.
  • Dames senioren 2 in de eerste klasse, zij spelen promotiewedstrijden voor promotie naar de hoofdklasse.
  • Dames senioren 3 (foto rechts) in de eerste klasse, zij spelen promotiewedstrijden voor promotie naar de hoofdklasse.
  • Heren 1 standaard team in de 3e klasse, zij promoveren rechtstreeks naar de 2e klasse.

Verder een goed resultaat voor Heren senioren 2, die de tweede plaats hebben bereikt in de eerste klasse. Helaas is Heren 1 senioren na zes jaar hoofdklasse gespeeld te hebben gedegradeerd naar de eerste klasse.