Een wel héél donkere Nachtgolf

op zaterdag 5 november. De eerder gespeelde 6 holes om de baan te verkennen, hadden niet veel nut. Nadat er bord smakelijke stamppot was verorberd en de baan weer werd opgezocht bleek het werkelijk aardedonker. Je kon bijna letterlijk geen hand voor ogen zien. De breaklights die een soort landingsbaan naar de green vormden, waren slechts een schijnsel in het donker. Er heerste totale desoriëntatie, wat natuurlijk weer wel grote hilariteit met zich mee bracht.

Zijn we nu wel of niet in de buurt van die bunker? Waar ligt die plas water ook alweer? Ging die bal nu in of over de sloot? Wie heeft mijn bal gezien? Ik ben mijn bal kwijt, ik zie hem niet meer... Hopeloos gezwaai met (te zwakke) zaklantaarns en ook de door Ewoud en Tessa Doerrleben meegebrachte lichtstaven konden niet verhelpen dat het donker was en vooral, dat het heel donker bleef.

Het eindresultaat was dan ook dat alle flights met ongeveer dezelfde score binnen kwamen. De winnaars waren Bep Fassaert, Annelie van Laanen en Peter de Jong. Zij wisten twee puntjes meer te scoren dan de rest.

De prijs voor de best verlichte golftassen ging naar Joke Franken en Mattijs van Gelder.

Leuk was ook dat er verschillende deelnemers van buiten de golfclub meededen. Er waren twee heren uit Eindhoven en een leuk stel uit Bergen op Zoom. De uitdaging van nachtgolf bracht hen naar De Turfvaert.