Golf by night!

Met 32 deelnemers beginnen we 's middag met het spelen van de eerste 4 holes. De spelvorm is Best Ball, dus dat gaat redelijk snel. Na deze eerste 4 holes gaan we de eerstvolgende hole voorzien van breaklights. Wel een beetje vreemd om bij daglicht een baan zo goed mogelijk proberen te markeren zodat we straks, als het donker is, niet de bunker of sloot in lopen en enig idee hebben naar welke kant de fairway loopt. Het is een beetje een actie van op hoop van zegen....

Maar wat hebben we dit jaar een geluk met het weer; een heldere avond waardoor de breaklights die de baan markeren goed zichtbaar zijn. Het blijft echter gokken waar de bal terecht komt. We proberen te bedenken hoe de baan ongeveer loopt, kijken naar de breaklights en bepalen een richting om af te slaan. We vinden onze bal regelmatig terug in een bunker (waar we anders nooit in liggen natuurlijk) en we zijn de gevaarlijke waterhindernissen voorbij voordat we het beseffen. We richten op een lampje dat knippert en volgens ons de vlag is, maar dan ineens gaat lopen; het is blijkbaar een golfer van de ander flight. Een voordeel: de ballen zijn iets zwaarder dan de normale ballen dus we slaan minder ver. In het donker golfen is echt iets heel bijzonders.

De nachtgolf werd deze avond gewonnen door Ewoud, Tessa, Werner en Britt. Hun namen zullen voor altijd op de wisselbeker pronken.

Daarnaast waren er twee prijzen voor de meest creatieve verlichting van tas en/of persoon. Deze werden gewonnen door Bram en Petra.

Ondanks een paar regendruppels was het een geslaagde avond.