Golfen, eendjes hengelen en Vlaamse frieten eten

De vijfde en laatste Ladiesnight stond in het teken van Vlaanderen. Onder het motto Vlaamse Kermis werd in de baan afwisselend één bal geslagen door drie speelsters. Het totaal aantal slagen was bepalend voor de einduitslag waarbij, als je die ene bal terugbracht, ook een bonus te verdienen viel.

Hoewel het er gedurende de dag af en toe dreigend uitzag, bleek de avond een uitgelezen tijdstip om niet alleen te golfen maar om ook de nazit op het terras door te brengen. En dat kwam goed uit. Want na de prijsuitreiking en de Vlaamse frieten met kaaskroketten moest er gehengeld worden. Een bekend spel dat op iedere kermis in Vlaanderen (en daarbuiten) staat.

In een babybadje dreven gekleurde badeendjes die met een hengel uit het water gevist moesten worden. Ieder eendje had een nummer dat correspondeerde met het nummer op een ingepakt cadeautje. En de Ladies kwamen erachter dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt. Grote hilaritieit dus met aanmoedigingen en gejuich wanneer er weer een eendje aan de haak bleef hangen. En daarna was er volop tijd om gezellig te kletsen en vooral veel te lachen met elkaar.

Nadat Britt en haar collega waren bedankt voor de goede zorgen die avond, gingen de Ladies met hun geschenkjes ook huiswaarts. Maar niet vooraleer de organisatoren Tessa en Marla met een warm applaus en een waardebon voor de Golfstock waren bedankt voor hun inzet om de Ladiesnight een nieuw gezicht te geven. En dat dit bij iedereen heel goed is overgekomen, bleek wel uit de vele complimenten bij het afscheid.