Heren 1 Zondag competitie blikken terug

Met heel wat trainingsuurtjes in de armen en benen is het team Heren 1 Zondag Competitie standaard klasse, 36 holes aan het seizoen begonnen. Het team bestaat uit Joris van Alphen, Edwin van Baal, Luke Dunn, Anthony Swash, Ad van Alphen en Marnix Feskens. Als extra back-up beschikte het team ook over de heren Lambert van de Wiel en Marcel van Herp.

De 1e speeldag tegen Midden-Brabant op de Strijensche eindigde in een 8-10 verlies maar het gevoel dat er meer potentieel in zat, overheerste.

De 2e ronde op de Turfvaert bracht de conclusie dat het wel eens tussen de Strijensche en de Oosterhoutse zou kunnen gaan om het klassement aan te voeren. De 3e speeldag werd tegen favoriet de oosterhoutse gestreden in een mengeling van regen, hagel, sneeuw en zonnige opklaringen. De uitslag, helaas, 5-13 verlies.

Op het park van de Oosterhoutse tegen de Strijensche bracht echter een prima resultaat: 10-8 winst. Een reuze opsteker.

De laatste dag werd op Midden-Brabant doorgebracht waar gespeeld moest worden op een uiterst moeilijk begaanbare baan, veroorzaakt door het warme weer. Maar met de juiste tactiek (voorgreen aanspelen en de bal uit laten rollen) bleek het toch een succesvolle missie. De Turfvaert kon wederom met 16-2 de winst binnenhalen.

Het team kijkt met tevredenheid terug op prima verlopen wedstrijddagen waarbij zij vooral de steun van supporters en de inzet van de caddy als heel motiverend en een opsteker hebben ervaren.