Jeugd Ryder Cup van start gegaan

De kids van de jeugdopleiding van Rijsbergse Golfclub De Turfvaert zijn begonnen aan hun Ryder Cup weekend. De eerste ronde op vrijdagavond 16 augustus was een Fourball Better Ball wedstrijd. Drie "Europese" koppels kruisden de golfclubs tegen drie "Amerikaanse" koppels. Het werden drie spannende wedstrijden, waarbij de eerste wedstrijd eindigde in een 1-up overwinning voor Amerika. De tweede wedstrijd eindigde gelijk en in de derde wedstrijd wist Europa de winst naar zich toe te trekken met een 4-up overwinning. Alles ligt dus nog open, zoals gebruikelijk na de eerste speelronde. Zaterdag 17 augustus worden de Greensomes gespeeld en zondag 18 augustus, de finaledag, vinden de Singles plaats. Kom vooral eens kijken om te beleven hoe fanatiek en sportief onze jeugd met elkaar de strijd aangaat!