Knappe prestatie Jeugd-2

Op de laatste competitiedag van de NGF jeugdcompetitie heeft het tweede jeugdteam beslag gelegd op de tweede plaats. Op slechts 6 matchpunten na werd het kampioenschap gemist, dit omdat de belangrijkste tegenstande op De Turfvaert geen winstpunten wist te behalen. Beide teams eindigden bovenaan met 4 wedstrijdpunten, Midden-Brabant had netto 12 matchpunten en ons team 6 matchpunten. Een hele knappe prestatie van Sven, Sjoerd, Lucas, Roy en Felix, mede omdat dit pas het tweede jaar is dat het team meedoet met de NGF competitie. Alle pro-lessen van Helmuth van Heel en baanlessen met de jeugdcoaches hebben mede geleid tot dit mooie resultaat. Laten we ook vooral de trouwe begeleiders niet vergeten: Michel, Wil, Urbi, Dominique en John: dank voor jullie inzet!!

Rechts op de foto het team dat op zondag 30 juni beslag wist te leggen op de tweede plaats (vlnr): Lucas, Felix, Roy en Sjoerd.