Ladies Night 16 april

De weergoden waren de tweede Ladiesnight van het seizoen wederom gunstig gezind, het was de ideale temperatuur om er een gezellige en sportieve wedstrijd van te maken. De opkomst was fantastisch en de stemming opperbest.

Na de wedstrijd werden de scores opgeteld en kwamen er twee dames als winnaar met beiden een fraaie score van 22 punten uit de bus..... de winnaar van de twee greenfees (met dank aan het Golfpark) werd uiteindelijk Lydwine Soons en Ornella Hermans ontving als “troostprijs” een mooie handgemaakte golfcap! De longest was eveneens voor Lydwine en Esther van Gorkom ging er met de prijs voor de nearest vandoor. Gefeliciteerd dames! Omdat het bijna Pasen is, was er voor iedere deelnemer nog een chocolade Paashaas, dus iedereen had deze avond “prijs”.

Terwijl de (meeste) mannen thuis vol spanning naar Juventus-Ajax keken, hadden de dames het prima naar hun zin in het clubhuis met een hapje en een drankje onder handbereik, wederom een gezellige en sportieve avond!

De volgende Ladiesnight is dinsdag 21 mei, hopelijk tot dan!