Activiteiten

Op de kalender in juni…

Vanaf 1 juni worden de reguliere verenigingswedstrijden weer hervat. Voorlopig nog in aangepaste vorm, om te allen tijde te kunnen voldoen aan de voorschriften die voortkomen uit het protocol dat is goedgekeurd door de Gemeente Zundert.

In de tabel hieronder het overzicht van de wedstrijden die in juni worden opgestart. Deze wedstrijden staan open voor jeugd- en volwaardige leden. Voor alle wedstrijden geldt dat er vooraf ingeschreven dient te worden, via de website.

We beseffen dat onze Belgische leden voorlopig helaas nog niet kunnen deelnemen aan de wedstrijden. Dat vinden we vanzelfsprekend erg jammer, we hopen jullie dan ook snel weer te mogen begroeten op het golfpark! 

Dames-/mixed-/herenochtendWorden opgestart vanaf 2 juni (dames). Op 3 juni de mixed en op 5 juni de heren
Donderdag Avond CompetitieStart op 4 juni. Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via de website; de inschrijving sluit op de dag zelf om 15.00 uur. Er worden geen startlijsten gemaakt, starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Start is op basis van volgorde van binnenkomst. De overige deelnemers dienen, indien nodig, de tijd op te vullen op de oefenfaciliteiten / horeca, om groepsvorming te voorkomen.
GoProDe eerste wedstrijd is op zondag 7 juni a.s., daarna om de twee weken
MaandmedalDeze competitie start op zaterdag 13 juni a.s.; in totaal zijn er 5 wedstrijden, waarvan de beste 3 mee zullen tellen voor het klassement.
30UPDe eerste wedstrijd op zondag 14 juni a.s., daarna om de twee weken
Young OnesDe eerste wedstrijd staat gepland op woensdag 17 juni, meer informatie volgt spoedig
Ladies NightDe eerste wedstrijd staat gepland op dinsdag 23 juni, meer informatie volgt spoedig
Clubkampioenschappen StrokeplayEr wordt op een later moment besloten of deze nog plaats kunnen vinden.