Regelavonden & Golfregelexamens – 2020

In 2020 worden vanuit de Handicap- en Regelcommissie op onderstaande data regelpresentaties gegeven. Deze zijn zeer geschikt voor clubleden die hun theorie-regelexamen nog moeten doen, maar ook bedoeld voor alle clubleden die hun regelkennis weer eens willen opfrissen. De stof die in deze presentaties wordt behandeld is gebaseerd op de vereiste kennis voor het GVB regelexamen.

Het uitgangspunt van elke presentatie is de regelinstructie aan de hand van beelden te laten verlopen. Een presentatie bestaat daarom voornamelijk uit foto’s, illustraties en videomateriaal. U wordt van harte uitgenodigd deelgenoot te zijn aan deze regelpresentatie avonden. Een vereiste voor het behalen van het GVB is dat uw regelkennis getoetst wordt. De examens zijn telkens de week na de regelavond gepland.

Deelname aan zowel Regelavonden en het Theorie examen is uitsluitend voor leden van onze vereniging. Bent u nog geen lid meldt u zich dan hier aan.

In de week volgend op de regelavond is er altijd een examen gepland. We adviseren dan ook na het volgen van de regelavond deel te nemen aan het examen, dat direct daarop volgt.

Ter voorbereiding van het examen kun je al oefenexamens maken: https://www.ngfgolfregelexamen.nl/

Regelavonden 2020 (dinsdagavond):
Datums: 21 april, 19 mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus, 22 september, 20 oktober en 17 november
Locatie: Vergaderzaal Clubhuis
Aanwezig: 18:45 uur
Tijdsduur: 19:00 – 22.00 uur
Kosten: Gratis voor alle leden
 (tenminste 10 deelnemers per avond)

Golfregelexamens 2020 (woensdagavond):
Datums: 29 april, 27 mei, 24 juni, 29 juli, 26 augustus, 30 september, 28 oktober, 25 november
Locatie: Vergaderzaal Clubhuis
Aanwezig: 18:45 uur