The Young Ones 2021

The Young-Ones 2021 online quiz.. het aftellen is begonnen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Leuk dat je wilt meedoen met de quiz, vul hieronder je naam en mail adres in en je bent erbij!

It’s that time of the year again…

De Young Ones ontwaken langzaam uit hun winterslaap en bereiden zich voor op een nieuw seizoen. Traditioneel doen zij dit met een kennismakings wedstrijd, maar…de wedstrijden en fun-activiteiten gaan helaas nog niet door ☹. De Young Ones kunnen echter niet wachten en willen iedereen alvast opwarmen voor een mooi seizoen. Daarom organiseren zij de enige echte….

Leuke vragen over het golfspel, de Turfvaert, de golfers, onze golfbaan en nog veel meer, waardoor je weer het echte golfgevoel krijgt. Meld je gewoon aan*, doe lekker mee! Voorafgaand aan de quiz, op maandagavond 22 maart, helpen we je – indien nodig – met de techniek.
(* deelname alleen voor volwaardige leden van RGC; aanmelden vóór 20 maart a.s.)

Wie of wat zijn The Young Ones?

The Young-Ones organiseren ieder jaar een achttal (9 holes) wedstrijden op de woensdag, waar gestreden wordt voor de grote wisselbeker en de eer.
Iedere wedstrijd starten we rond 5 uur met een daggerecht en we gaan rond 6 uur de baan in. Als organisatie zorgen we voor een serieuze noot, maar we laten ons soms verleiden om wat ludieke elementen toe te voegen aan het mooie golfspel.

Deelname is voor ieder volwaardig lid van de RGC – ongeacht de leeftijd !!! 

De kosten worden jaarlijks bepaald en kenbaar gemaakt op de kennismakingswedstrijd, die een aantal weken voor aanvang wordt gehouden. Hier wordt alles uitgelegd en aan deze wedstrijd kan men vrijblijvend deelnemen.

Omdat er wordt ingeschreven voor de complete competitie (8 wedstrijden), ontstaat er een leuke hechte groep, wat blijkt uit de gezellige nazit in de brasserie of op het terras.
De competitie wordt steeds afgesloten met een feestavond, waarbij de winnaar wordt gehuldigd. Indien er genoeg belangstelling is, wordt er ook een weekendje golfen georganiseerd.

Aanvang: 8 wedstrijden op woensdag vanaf 17:00 uur. (zie wedstrijdkalender)
Aantal holes: 9.
Handicap: 54 of minder
Kosten: totaalprijs voor 8 wedstrijden (bekend gemaakt via de nieuwsbrief).
Wedstrijdvorm: variabel (niet-qualifying)