FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen opgesomd. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan contact op met ons secretariaat, via het contactformulier hieronder.

Het golfpark is de onderneming die de golfbaan, de oefenfaciliteiten en de horeca exploiteert. Het golfpark is een commerciële onderneming. De golfclub daarentegen is een vereniging (zonder winstoogmerk) en draait in zijn geheel op vrijwilligers. 

Onder het park vallen o.a.: de golfbaan en het onderhoud hiervan, speelrecht, oefenfaciliteiten, aanbieden van stappenplan voor beginnende golfers, golflessen, greenfees en verhuur van handicarts.

De golfclub zorgt o.a. voor het versturen van de NGF passen, de controle op de handicapregistratie, mentoring van beginnende golfers (in samenwerking met het stappenplan park), organiseren van clubwedstrijden en -evenementen, geven van regelavonden, afnemen van regelexamens. Ook de registratie bij de NGF verloopt via de Golfclub.

Uw persoonlijke pagina is de pagina op ikgagolfen.nl waar u starttijden kunt reserveren en zich kan aanmelden voor wedstrijden georganiseerd door de Rijsbergse Golfclub.
U kunt op ‘mijn persoonlijke pagina’ komen via de wedstrijden/starttijden knop op de homepage van www.rijsbergsegolfclub.nl of via www2.ikgagolfen.nl.

Via de website www2.ikgagolfen.nl kunt u zelf een eigen inlogcode en wachtwoord aanmaken. Daarna kunt u met deze inlogcode je persoonlijke pagina op de website van de Rijsbergse golfclub openen. Uitgebreide instructies voor het registreren op ikgagolfen.nl en het aanmaken van uw persoonlijke pagina staan hier.

Het is voor ons niet mogelijk om een wachtwoord te achterhalen. Mocht u het wachtwoord vergeten zijn, ga dan naar de site www2.ikgagolfen.nl en kies voor de optie; aanmelden lukt niet.  U kunt dan een nieuw wachtwoord aanmaken. 

Inschrijven voor een wedstrijd kan via uw persoonlijke pagina op www.ikgagolfen.nl.
Hier kunt u inloggen met uw eigen inlogcode. Vervolgens komt u op een pagina met de keuze: Starttijden reserveren daaronder: boek een les …. boek een starttijd … wedstrijdkalender… Klik op wedstrijdkalender  en kies voor ‘schrijf jezelf in …. 

Normaal gesproken wordt er voor iedere wedstrijd een startlijst gepubliceerd. Als u inlogt via uw persoonlijke pagina kunt u, onder het kopje ‘wedstrijdkalender’ de startlijst zien. U wordt verzocht zich uiterlijk een half uur voor de starttijd aan te melden bij de wedstrijdleiding.

U kunt 2 reserveringen hebben uitstaan, dit is inclusief deelname aan  clubevenementen. Een reservering ‘eindigt’ na 12 uur ’s nachts, dan is het weer mogelijk een reservering te maken.

De oefenrondes worden niet geregistreerd in het handicapregistratiesysteem. Uiteraard kunnen gespeelde oefenrondes wel geregistreerd worden op de persoonlijke pagina, maar ze beïnvloeden niet de exacte handicap. Op de persoonlijke pagina zijn 2 opties mogelijk om qualifyingkaarten en kaarten oefenrondes in te zien: HANDICAP Qualifyingrondes en handicap mutatie                 Uitgebreide historie inclusief oefenrondes          

Als u vragen heeft over uw handicap registratie of problemen heeft met het invoeren van een Qkaart stuur dan een mail naar hrc@rijsbergsegolfclub.nl

Wijzigingen geeft u z.s.m. door via het wijzigingsformulier. Wij zorgen er dan voor dat deze gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie.
Om uw gegevens te laten wijzigen in de administratie van het golfpark stuurt u dezelfde mail ook naar administratie@deturfvaert.nl

Ook dan stuur de nieuwe gegevens z.s.m. via het wijzigingsformulier. wij zorgen er dan voor dat deze gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie.
Om uw gegevens te laten wijzigen in de administratie van het golfpark stuurt u dezelfde mail ook naar administratie@deturfvaert.nl

Android iPhone
Heeft u nog een aanvullende vraag welke hierboven niet is beantwoord, vul dan onderstaand formulier in.