Young Ones To Go

Are you YO-TO-GO?? De Young Ones organisatie in ieder geval wel! Dit jaar met als thema “golfen met perspectief”.

Dit jaar starten we met het Y(oung)O(nes)-TO-GO concept; je krijgt een hapje & drankje voor in de baan. Het YO-TO-GO concept houden we aan totdat de horeca weer opengaat. Op de agenda staan acht gezellige wedstrijden en avonden (als de horeca open is). De organisatie zorgt voor een veilige en gezellige flightindeling.

Data  28 april, 12 mei, 2 & 16 juni, 7 & 21 juli en 4 & 18 augustus
Ontvangst  vanaf 18:00 uur
Starttijden  vanaf 18:30 uur
Kosten  € 105,00 (op basis van TO-GO)
Hoe werkt het?

Inschrijven doe je voor alle acht wedstrijden, de kosten zijn gebaseerd op zeven keer deelnemen (deelname alleen voor volwaardige leden van de RGC)Ben je zó enthousiast geworden en wil je ook de achtste keer meedoen, dan kan dat uiteraard ook (tegen een geringe bijdrage).

De eerste YO-avond staat gepland op woensdag 28 april, aanmelden per mail naar Anja, middels de onderstaand formulier. We hopen op veel aanmeldingen; schroom niet om andere leden enthousiast te maken.

Is dit alles..??

Zeker niet! Het Young-Ones weekend staat ook al op de agenda, te weten 24 en 25 juli. En ook dit seizoen sluiten we natuurlijk weer weer af met een gezellige slotavond, op vrijdag 10 september. Dat is voor later, nu eerst allemaal aanmelden voor de kick-off van Young Ones 2021, op 28 april.