Young Ones 2023

Young-Ones 2023

8 woensdagavonden echt golfplezier voor JONG + OUD, unieke spelvormen, gezellige nazit……..

The Young-Ones organiseren ieder jaar een achttal (9 holes) wedstrijden op de woensdagavond, waar gestreden wordt voor de grote wisselbeker en de eer.
Ontvangst is vanaf 17:00 uur, om 17:45 uur beginnen we aan de dagschotel en rond 18:30 uur gaan we de baan in. Als organisatie zorgen we voor een serieuze noot, maar we laten ons soms verleiden om wat ludieke elementen toe te voegen aan het mooie golfspel.

Deelname is voor ieder volwaardig lid van de RGC – ongeacht de leeftijd !!!

Omdat er wordt ingeschreven voor de complete competitie (8 wedstrijden), ontstaat er een leuke hechte groep, wat blijkt uit de gezellige nazit in de brasserie of op het terras.

De data voor 2023 zijn inmiddels bekend:

De speelavonden zijn op de woensdagavonden: 19 april, 3 mei, 24 mei, 7 juni, 21 juni, 5 juli, 26 juli en 30 augustus. De prijsuitreiking en de afsluitende avond is op 8 september 2023.

Kosten: 198.00 euro p.p. (excl. eventuele greenfee voor leden zonder speelrecht)

Fun Fact  YO ’22 in leeftijdscijfers:

• Jongste deelnemer – 44 jaar
  • Oudste deelnemer – 72 jaar
  • Gemiddelde leeftijd – 58 jaar

De kennismakingsdag is zaterdag 25 maart a.s.

Aanmelden voor deze middag kan tot 20 maart a.s. via de persoonlijke pagina op ikgagolfen.nl link toevoegen of via een mail naar: young-ones@rijsbergsegolfclub.nl. De kosten zijn 5 Euro p.p. (exclusief eventuele greenfee voor leden zonder speelrecht).

Voor vragen en opmerkingen:
Een kleine terugblik op de afgelopen edities