Facebook Feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

GO PRO - 8e wedstrijd zomercompetitie 2021

Een feestelijke zondagmiddag op de Turfvaert !!
Dominque van den Bosch was jarig 🎊 en bracht 4 flesjes heerlijke rosé mee om uit te delen als prijs.
Uiteraard hebben we tijdens de nazit met z'n allen voor hem gezongen 🎤

Vandaag haalden de heren de meeste punten, Leon Hermans was de dagwinnaar met 19 punten 🥇💪
Arno Snepvangers en Herman de Bruijn hadden allebei 18 punten maar ook een birdie op resp. hole 5 en 2 🐦🐦

De flesjes rosé werden naar huis genomen door de winnaars van de Longest en Nearest ;
Jacqueline Heylen, Peter Zeeman, Nico Hulsbos en Francy Derijck.
Alhoewel, Peter vond dat het flesje beter tot zijn recht zou komen bij de wedstrijdleidster 🤫, waarvoor dank

In het klassement staat Jacqueline nog steeds met 99 punten aan kop, een aantal heren proberen de score te benaderen maar er is nog werk aan de winkel.
Er is nog een gat van 11 punten voor Arno en Leon 😮

De volledige uitslag / tussenklassement wordt op de website geplaatst.

Allen gefeliciteerd en graag tot over 14 dagen !

GO PRO - 8e wedstrijd zomercompetitie 2021

Een feestelijke zondagmiddag op de Turfvaert !!
Uiteraard hebben we tijdens de nazit met zn allen voor hem gezongen 🎤

Arno Snepvangers en Herman de Bruijn hadden allebei 18 punten maar ook een birdie op  resp. hole 5 en 2 🐦🐦

Jacqueline Heylen, Peter Zeeman, Nico Hulsbos en Francy Derijck.

In het klassement staat Jacqueline nog steeds  met 99 punten aan kop, een aantal heren proberen de score te benaderen maar er is nog werk aan de winkel.
Er is nog een gat van 11 punten voor Arno en Leon 😮

De volledige uitslag / tussenklassement wordt op de website geplaatst.

Allen gefeliciteerd en graag tot over 14 dagen !Image attachment

Ladies Night 2021

Het was weer gezellig op de golfbaan met de dames
Onder leiding van Jacqueline en Marijke begonnen de deelneemsters aan een gezellige, maar ook spannende wedstrijd.

Ellis Snepvangers was de longhitter 💪 en Tiny Romme de topscoorster met 21 punten 🥇
Gefeliciteerd !!
Marijke had flink gesjopt, dus ze hadden goed uitgepakt met de prijsjes 🎁🎊,de dames werden verrrast met leuke dingen.

Het was bijna de perfecte avond, bijna 😂 omdat het niet vastgelegd is op de foto 🤣
Maar dat zal de volgende keer vast gecompenseerd worden 🤞

Dinsdag 3 en 24 augustus zijn er wederom gezellige damesavonden, dus zet deze data in de agenda en schrijf je tijdig in !!

Ladies Night 2021

Het was weer gezellig op de golfbaan met de dames

Gefeliciteerd !!

Maar dat zal de volgende keer vast gecompenseerd worden 🤞

Dinsdag 3 en 24 augustus zijn er wederom  gezellige damesavonden, dus zet deze data in de agenda en schrijf je tijdig in !!

Comment on Facebook

Fijn dat ook deze wedstrijd weer goed georganiseerd wordt dank je Jaqueline en Marijke

Zomercompetitie 30-up

Vandaag werd de 7e wedstrijd van deze zomercompetitie gespeeld!

Wederom een deelnemer met een MEGA-score bijde 30-uppers.
Eric van Rie behaalde 25 punten 🥇👌, was zelfs onthutst dat ie de laatste hole verpest had 😉
Tiny Romme en Werner Preuschoft hadden met hun mooie score van 19 punten de 2e en 3e plaats.

Annelies de Bruin mocht een felbegeerde birdie 🐦mee naar huis nemen, waar ze erg blij mee was.
Ze is al een paar weken de koploper in het klassement, maar het wordt spannend in de top 😀
De totale uitslagen zijn terug te vinden op de website.

Gefeliciteerd allen en graag tot over 2 weken

Zomercompetitie 30-up

Vandaag werd de 7e wedstrijd van deze zomercompetitie gespeeld!

Wederom een deelnemer met een MEGA-score bijde 30-uppers.

De totale uitslagen zijn terug te vinden op de website.

Gefeliciteerd allen en graag tot over 2 weken

Young-Ones 2021

Het was weer een dolle boel op de golfbaan, als extra spelelement werd het spelen van de snelste hole geintroduceerd.
Van ieder team moesten 3 speler op de oefenholes een hole spelen, het team wat het snelste was met het uitholen van hole 2 of 5 was de winnaar.
Team Oranje bleek de snelste, onder protest uiteraard 😉 Want het zouden de Young-Ones niet zijn zonder commentaar; 'er was niet eerlijk gemeten, niet goed getimed, etc. etc.... 😂😂'

Team Blauw was het beste team voor het klassement en de dagprijs ging naar Henny van Dun met 19 punten 🥇💪
Jacqueline Koevoets versloeg nipt haar man Jack met 16 punten 👌

Gefeliciteerd en graag tot over 2 weken !

Dinsdag 13 juli is er weer een Ladies Night.

Ieder jaar organiseert de vereniging een 8-tal wedstrijden in de avonduren, speciaal voor onze vrouwelijke (volwaardige) leden. Er is volop gezelligheid en er zijn vele prijzen te winnen.

Er is weer een wedstrijdleiding aanwezig om alles in goede banen te leiden en natuurlijk is er een gezellige nazit.

Inschrijven voor een wedstrijd gaat via de persoonlijke pagina op ikgagolfen.nl

Dinsdag 13 juli is er weer een Ladies Night.

Inschrijven voor een wedstrijd gaat via de persoonlijke pagina op ikgagolfen.nl

De 1e maandagavond van de maand is voor de Rabbits in Opmars. Beginnende golfers die nog aan het lessen zijn of net hun GVB gehaald hebben spelen dan onder begeleiding van de mentoren van de Rijsbergse Golfclub hun wedstrijd.
Ook de Turfvaert golfpro Gerrit kwam even polshoogte nemen in de baan om te kijken hoe het met enkele van zijn pupillen ging !

Winnaars bij GVB'ers waren Anton en Kirsten en Adrie en Patty bij de rabbits zonder GVB. Op hole 4 was er een Leary en die werd gelijk in de 1e flight geclaimd door Bas.
Na de prijsuitreiking was er nog een kleine tombola met een voucher voor Brasserie De Turfvaert die werd gewonnen door Sita.

Tot 2 augustus bij de volgende rabbitwedstrijd 👍🏻

Load more