Facebook Feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

30-up zomercompetitie 2020

Ondanks de extreme hitte 🥵 waren er toch 5 heren die deze omstandigheden voor lief namen en voor de wedstrijd naar de golfbaan afreisden.

Johan Rombouts en Eric van Rie bleken geen last te hebben van de warmte 😳 Johan behaalde maar liefst 24 punten en Eric had 20 punten.
gefeliciteerd met deze prestaties 👏👏

30-up zomercompetitie 2020

gefeliciteerd met deze prestaties 👏👏Image attachment

Wie gaan er vandaag de baan op?
🏌️‍♂️☀️🏌️‍♀️😅
*met dank aan ons gewaarde lid Cees Dekkers 😀

Wie gaan er vandaag de baan op?
🏌️‍♂️☀️🏌️‍♀️😅
*met dank aan ons gewaarde lid Cees Dekkers 😀

Young Ones 2.0.

Heerlijke zomerse temperaturen voor de deelnemers van de Young-ones, met aansluitend een zwoele avond op het terras 😎

Bij deze tropische temperaturen kregen we weer exotische scorekaarten retour #hetblijftlastiggoedinvullen 🤣🤣

Jan Oprins wist zich het best cool te houden en was de dagwinnaar 👍
Arno 2e plaats, Jack Koevoets en Ronald Gerdes samen de 3e prijs.

Over 2 weken staat de finale op de agenda, afsluitend met een BBQ

Young Ones 2.0.

Heerlijke zomerse temperaturen  voor de deelnemers van de Young-ones, met aansluitend een zwoele avond op het terras 😎

Jan Oprins wist zich het best cool te houden en was de dagwinnaar 👍
Arno 2e plaats, Jack Koevoets en Ronald Gerdes samen de 3e prijs.

Over 2 weken staat de finale op de agenda, afsluitend met een BBQ
Load more