Facebook Feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

30-up wintercompetitie

Het was weer ouderwets druk bij de 30-uppers, we mochten weer 4 nieuwe deelnemers verwelkomen !!!
Tsja, en het zijn dan ook vaak de 'nieuwelingen' die in de prijzen vallen > een betere stimulans kan bijna niet 🤪

1e prijs : Johan Meesters - 23 punten
2e prijs : Henk Schute - 20 punten
3e prijs : Sven Nuyens - 19 punten

de Leary werd gehaald door Francy Derijck + Ton Ouwens
Francy was ook de longhitter, tesamen met Eric van Rie.

Alle gefeliciteerd en graag tot over 14 dagen !

📷 Ornella

Comment on Facebook

Gefeliciteerd organisatie het blijft een geweldige wedstrijd voor deze beginnende golfers

Zaterdag 16 oktober was het weer tijd om de vele vrijwilligers van de Rijsbergse Golfclub de Turfvaert in het zonnetje te zetten voor hun inzet het afgelopen jaar.

Ontvangst met koffie/thee en appelflappen, heerlijk. Daarna was het tijd voor (hoe kan het ook anders) een rondje golf. Een rondje voor de gezelligheid, best ball dus een leuke activiteit in teamverband.
De flights verdeelde zich over de A en B lus terwijl het zonnetje heerlijke nazomerse temperaturen bracht op deze zaterdagmiddag in oktober.

Na afloop werd de middag afgesloten met een heerlijk drankje en mooie woorden van Jack, Harri en Ad.
Maar de verwennerij was nog niet voorbij, het team van Brasserie de Turfvaert hadden nog een heerlijk diner klaar staan voor de deelnemers.

Namens de vereniging nogmaals een grote dank naar alle vrijwilligers, zonder jullie is er geen Rijsbergse Golfclub ❤️

📸 Jack Jongenelis

Comment on Facebook

Hier zijn echte toppers bij Top 👍👍👍 gewoon doorgaan fijn dat jullie er zijn 🤞🤞🏌️

Beste vrijwilligers deze dag is jullie van harte gegund en zeer verdiend Op naar een nieuw seizoen Rijsbergsegolfclub met veel plezier en gezelligheid

Was wederom een leuke dag. Wat moeten we zonder...

Ook de GoPro'ers zijn aan de wintercompetitie begonnen.
De 1e wedstrijd begon lekker in een heerlijk najaar zonnetje, de jassen en truien konden uit.

Er waren extra prijzen te winnen met een neary op hole 5 en een leary op hole 7. Leon had de neary op 5 en Boudewijn de leary op hole 7. Boudewijn was echter al naar huis gegaan bij de prijsuitreiking dus Peter heeft deze prijs gekregen.

Dan zijn er nog 2 birdies geslagen, op hole 4 voor Leon en op hole 6 voor Jeroen.

De einduitslag:
1e: Peter Zeeman, 20 punten
2e: Francy Derijck, 19 punten
3e: Leon Hermans, 18 punten

Tot de volgende GoPro wedstrijd, deze is op 24 oktober.

Ook de GoProers zijn aan de wintercompetitie begonnen.

De einduitslag:
1e: Peter Zeeman, 20 punten
2e: Francy Derijck, 19 punten
3e: Leon Hermans, 18 punten

Tot de volgende GoPro wedstrijd, deze is op 24 oktober.Image attachment

We kunnen een heel verhaal schrijven maar de foto's zeggen genoeg, de 1e "winter" Rabbitwedstrijd is onder werkelijk geweldige omstandigheden gespeeld.
Met een recordaantal deelnemers is er een echte beginners wedstrijd voor de deelnemers zonder GVB gespeeld en een speciale 30up kennismakingswedstrijd voor de GVB'ers die samen met de 30uppers bestball matchplay hebben gelopen waar plezier het belangrijkste is.
De grote en vooral trotse winnaar is Tom met een score van 19 punten die nu dus voortaan als GVB'er de baan in gaat. De volgende rabbitwedstrijd staat gepland voor zaterdag 13 november.

30-up wintercompetitie 2021-2022

En de 30-uppers gaan gewoon weer door, vandaag de eerste wedstijd in de wintercompetitie. En de deelnemers hebben het geweten, volop regen. Een tweetal zag het niet zitten om mee te doen in de stromende regen 🌧🌧🌧, maar zoals Werner het juist benoemde 😉 het zijn 'straffe mannen & vrouwen' bij de 30-up 😂
Ook vandaag weer 2 nieuwe gezichten 😀

Vorige week had Wynand Romer bij zijn eerste wedstrijd direct de dagprijs te pakken, vandaag deed zijn vrouw Astrid voor de eerste keer mee en die behaalde de 2e prijs !

Tiny Romme, Gerda Kapitein, Marcel Middelkoop, Ramon Vriens en Wynand Romer waren de longhitters vandaag.

Uitslag:
1. Marcel Middelkoop – 20 punten
2. Astrid Romer – 20 punten
3. Ramon Vriens – 18 punten

Allen gefeliciteerd en tot over 14 dagen !

30-up wintercompetitie 2021-2022

En de 30-uppers gaan gewoon weer door, vandaag de eerste wedstijd in de wintercompetitie. En de deelnemers hebben het geweten, volop regen.  Een tweetal zag het niet zitten om mee te doen in de stromende regen 🌧🌧🌧, maar zoals Werner het juist benoemde 😉 het zijn straffe mannen & vrouwen bij de 30-up 😂
Ook vandaag weer 2 nieuwe gezichten 😀

Uitslag:
1. Marcel Middelkoop – 20 punten
2. Astrid Romer – 20 punten
3. Ramon Vriens – 18 punten

Allen gefeliciteerd en tot over 14 dagen !

Comment on Facebook

Het is weer een leuke groep zo te zien Winnaars van harte gefeliciteerd

Load more