Facebook Feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Heeft u uw nieuwe WHS handicap al gezien op de golf.nl app en vraagt u zich af waarom deze anders is dan de oude EGA handicap?
Neem dan deel aan de vraag en antwoord sessies die de Handicap en Regel commissie houdt via Microsoft Teams.
Deze wordt gehouden op de woensdagavonden in januari.
Meer informatie en hoe aan te melden kunt u vinden op onze website: www.rijsbergsegolfclub.nl/whs-vraag-en-antwoord/
... See MoreSee Less

Deze wordt gehouden op de woensdagavonden in januari.
Meer informatie en hoe aan te melden kunt u vinden op onze website: https://www.rijsbergsegolfclub.nl/whs-vraag-en-antwoord/

Comment on Facebook

Mooie uitleg vanavond gehad via teams door de hrc 👍🏻

Woensdag 6 januari heeft de HRC commissie een eerste on-line sessie mbt het World handicap systeem gegeven.
Deze eerste sessie speciaal voor de wedstrijdleiders is goed ontvangen en aandachtig gevolgd, waarbij na de presentatie nog verschillende vragen zijn beantwoord.

Wil je ook meer weten over het nieuwe handicap systeem? Je kunt je nog altijd inschrijven voor een van de drie komende sessies via www.rijsbergsegolfclub.nl/whs-vraag-en-antwoord/
... See MoreSee Less

Wil je ook meer weten over het nieuwe handicap systeem? Je kunt je nog altijd inschrijven voor een van de drie komende sessies via https://www.rijsbergsegolfclub.nl/whs-vraag-en-antwoord/

In de Golf.nl app is nu te zien wat uw WHS handicap gaat worden.
Vanaf 1 maart is de WHS handicap leidend.

Heeft u geen idee waar dit over gaat dan nodigen we u graag uit om deel te nemen aan de WHS vraag en antwoord sessies die de Handicap en Regel commissie de komende woensdagavonden gaan houden.
In verband met de Corona maatregelen worden deze sessies via Microsoft teams gehouden, kijk voor meer informatie en aanmelden op de site: www.rijsbergsegolfclub.nl/whs-vraag-en-antwoord/
... See MoreSee Less

In de Golf.nl app is nu te zien wat uw WHS handicap gaat worden.
Vanaf 1 maart is de WHS handicap leidend.

In verband met de Corona maatregelen worden deze sessies via Microsoft teams gehouden, kijk voor meer informatie en aanmelden op de site: https://www.rijsbergsegolfclub.nl/whs-vraag-en-antwoord/Image attachment

Had 31.7 nu 41.2 HALLO!

Staat bij het tabblad Mijn Spel

Niets te zien.

Of op uw digitale pas

Helaas dit jaar geen oliebollen wedstrijd, maar golfen zonder oliebollen kan natuurlijk niet zo aan het einde van het jaar.
Vandaag en morgen kunt u voor u aan uw ronde begint genieten van een heerlijke oliebol welke u aangeboden wordt door Bakkerij Menke en de Rijsbergse Golfclub de Turfvaert.
📸 by Jetske

📸 by JetskeImage attachmentImage attachment

Waren heel lekker

Zalig!!!!

Ik kom ze morgen proeven.

Ze zijn lekker.

Op 4 januari zal uw nieuwe WHS handicap zichtbaar worden naast uw EGA handicap. De Handicap & Regel Commissie begrijpt dat er nog vele vragen zijn over de nieuwe WHS handicap.
De H&R Cie nodigt u uit om deel te nemen aan een Q&A (vraag en antwoord) sessie, de H&R Cie zal uitleg geven en uw vragen beantwoorden.

De sessie’s zullen via Microsoft Teams plaatsvinden en wel op iedere woensdagavond in januari.

Op onderstaande linkt vindt u meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden.

www.rijsbergsegolfclub.nl/whs-vraag-en-antwoord/

Load more