Golfpark de Turfvaert

Golfpark De Turfvaert

Informatie en contactgegevens

De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse, gebaseerd op de strategieën en speelkarakteristieken van de beroemde, klassieke Britse golfbanen, natuurlijk ingebed in de omgeving. De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. Weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke rough, ruwe bunkers, mooie greens in Britse stijl. Wilt u meer weten: klik hier om naar de site van het golfpark te gaan.

Golfpark De Turfvaert ligt op korte afstand van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Antwerpen. Het golfpark draagt de naam van de oude vaarweg uit 1619. Destijds een belangrijke ader voor transport van turf die vandaag de dag nog altijd langs het park meandert.

De Turfvaert is een “nieuwe klassieker” en  wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.

Golfpark De Turfvaert
Golfpark De Turfvaert B.V. is de exploitant van de baan. Op het terrein van het Golfpark vindt je de volgende faciliteiten:

  • De 18 holes golfbaan (Par 70)
  • Drivingrange en oefenfaciliteiten
  • Rijsbergse Golfclub De Turfvaert
  • Turfvaert Golfacademy
  • Brasserie De Turfvaert

Het Golfpark zorgt ervoor dat op het terrein alles in de beste conditie is zodat jij lekker kunt oefenen, golfen, ontspannen of vergaderen. Je hebt contact met het Golfpark als je starttijden wilt reserveren maar ook als je de eerste stappen in het golfen gaat zetten. Het Golfpark voorziet je in advies om je GVB te behalen door middel van het Turfvaert Golfpaspoort.

Het Golfpark is verantwoordelijk voor: – het onderhoud van de baan – de drivingrange – de oefenfaciliteiten – de speelrechten – de toegangsbewijzen om te mogen spelen in de baan.

 

Golfpark Speelrechten

Informatie en prijzen

Krijg je geen genoeg van onze Inland Linkscourse? De Turfvaert heeft verschillende verschillende vormen speelrechten, waar je afhankelijk van je vrije tijd, leeftijd, speelfrequentie en budget uit kunt kiezen.

Via de volgende link kunnen je de verschillende speelrechten bekijken:
https://www.deturfvaert.nl/golf-spelen/speelrechten