Jeugd

Enthousiasme, fun en teamspirit in 2023!

Ook in 2023 staan plezier en teamspirit voorop bij het begeleiden van de jeugdleden. Met behulp van onze jeugdcommissie, golfprofessional Gerrit Pasman en onze fanatieke jeugdcoaches zullen we ons nog meer inspannen om de jeugd enthousiast te houden voor de golfsport. Dit willen we bereiken door de jeugd en de ouders actief te betrekken, bijvoorbeeld door gezamenlijk wedstrijden bij te wonen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om met jeugdcoaches te oefenen, zowel op de driving range als op de baan. Er wordt ook dit jaar deelgenomen aan “externe” wedstrijden, zoals de NGF competitie, het Vierluik en de Wintercompetitie.

Wat zeker terugkomt in 2023 is de Ryder Cup; drie dagen golf & fun aan het einde van de schoolvakantie. Een geweldige manier om de zomervakantie af te sluiten! Ook zullen de jeugdleden met een handicap van 36 of lager samen met de jeugdcoaches de golfclubs kruisen. In 2018 hebben we Herkenbosch in Roermond bezocht, dit jaar wellicht naar het buitenland…

Twee jeugdteams in de NGF competitie

Bijna al onze jeugdleden zijn inmiddels in het bezit van hun GVB. Het eerste jeugdteam heeft in 2018 een mooie tweede plaats behaald in de NGF competitie, terwijl het tweede team hun eerste deelname afsloot met een vierde plaats. In 2023 gaan ze, wederom met 2 teams, een gooi doen naar de eerste plaatsen. Onze jeugd heeft enthousiast meegedaan aan alle jeugdwedstrijden, het Vierluik en de Wintercompetitie.

Programma 2023

Wekelijks trainen de jeugdleden, onder de bezielende leiding van onze jeugdpro Gerrit Pasman en jeugdcoaches . De Masters en Challengers krijgen gedurende de wintermaanden training op de Driving Range, waarbij o.a. de Toptracer wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de afstanden per club. Via de bijbehorende app kunnen ze de resultaten inzien, alsmede de vooruitgang die ze boeken.

Heeft u vragen voor de Jeugdcommissie dan kunt u die kwijt via het onderstaande formulier.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.