Nieuws

Ladies Open - hot, hotter, hotst

Ladies Open - hot, hotter, hotst

Tweeënvijftig deelneemsters, Caraïbische temperaturen, rokjes in allerlei kleuren en met allerlei dessins, een terras vol kakelende vrouwen, heel veel gebakken visjes en water, veel water, liters water.

Lees meer

Open Dag 23 april 2016

Open Dag 23 april 2016

De Rijsbergse Golfclub De Turfvaert kenmerkt zich door haar gemoedelijkheid, gastvrijheid, gemeenschapszin en gedurfdheid. Daarmee is de laagdrempeligheid verzekerd en de onderlinge sfeer bepaald. De Golfclub wordt geleid door een bestuur, met daaronder een aantal commissies die gezamenlijk zorgen voor een aantrekkelijk (wedstrijd)programma, een goede opvang van beginnende golfers, een voortdurend aanscherpen van de theoretische kennis en de persoonlijke spelontwikkeling van de jeugd- en volwassen leden.

 

Lees meer

Girls Power in Islantilla

Girls Power in Islantilla

27 golfers onder leiding van Golfpro Sascha Labrujere hebben hun beste beentje voorgezet tijdens de golf-wedstrijdweek in Islantilla, Spanje. In een samenstelling van 8 dames en 19 heren werd de strijd aangegaan om de eer en een gratis ticket voor de wedstrijdweek in 2017

Lees meer

Een toost op de groei!

Een toost op de groei!

Een groei mogen we het zeker noemen, afgelopen jaar 200 nieuwe leden erbij! Volgens Ad zitten we daarmee 4% boven de gemiddelde groei van andere golfbanen. Daar mogen we als vereniging en het Golfpark zeker trots op zijn, zei voorzitter Twan Vissers. Dit heeft volgens Ad en Twan alles te maken met de goede samenwerking tussen het park en de vereniging in de laatste jaren.

Lees meer

Record voor oliebollenbakkers

Record voor oliebollenbakkers

Meer dan 350 maal lieten oliebollenbakkers Koos, Tjerk en John het deeg in de hete olie glijden om het als een goudgele oliebol te serveren aan de 108 deelnemers aan het Oliebollentoernooi 2015...

Lees meer

Puur genieten op Oliebollentoernooi

Puur genieten op Oliebollentoernooi

Het was puur genieten op het oliebollentoernooi. Meer dan 100 deelnemers, schitterend weer, knapperige goudgele bollen, een kop goeie snert en overal vrolijke gezichten om je heen. De Turfvaert heeft in stijl het jaar uitgeluid...

Lees meer

Kerstmannen gespot op De Turfvaert

Kerstmannen gespot op De Turfvaert

Zondag 20 december zwermden er aan onbekend aantal kerstmannen, een enkele kerstvrouw en zelfs een rendier over de golfbaan. Het bleek de 2e kersteditie van ZOG (ZondagOchtendGolf) die een extra dimensie gaven aan hun motto: plezier, gezelligheid en golfen...

Lees meer

Heren 1-18 holes in training

Heren 1-18 holes in training

De heren van dit golfteam hebben er zin in. Al op zaterdag 19 december zijn ze -serieus- aan hun training begonnen voor de NGF competitie 18 holes 2016. Om zich optimaal voor te bereiden hebben zij de hulp ingeroepen van Aleco Sport Visions uit Roosendaal...

Lees meer

Oergezellige kerstochtend

Een groot aantal deelneemsters, verrassende golfspelletjes, een prachtig gedekte tafel, een heerlijk zonnetje, een glas glühwein, heerlijke grechtjes. Zie hier een aantal ingrediënten van een zeer geslaagde kerstochtend georganiseerd door Ellen, Els, Margreet en Wendy. In flights van vier, die onderling weer teams vormden, werd er op lus b op een gezonde competatieve manier gestreden om de eer. 

Lees meer

Jubileumfeest zaterdag 6 juni!

Jubileumfeest zaterdag 6 juni!

Dit jaar bestaan het Golfpark en de Golfclub 5 jaar. Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 6 juni gaan we dit uitbundig vieren met een gezellige familiedag, waarbij ook aanhang, opa’s en oma’s en (klein-)kinderen van harte welkom zijn. De dag wordt afgesloten met een spetterend jubileumfeest.

Save the date, want dit wordt een onvergetelijk Jubileum !

Sneak preview...

Lees meer

Inschrijven voor Young Ones!

Inschrijven voor Young Ones!

Wij hebben wederom het genoegen u uit te nodigen voor de geweldige golfbeleving voor jong (18+) en oud op Golfpark De Turfvaert. Iedereen weet inmiddels dat de Young Ones garant staan voor een geweldige avond, dus geef u snel op per mail want vol = vol (max. 40 deelnemers): young-ones@rijsbergsegolfclub.nl. 

Lees meer

Gebruik buitenlandse kaarten

Vanaf 1 januari 2015 worden in Nederland buitenlandse Qualifying Kaarten uit EGA-landen geaccepteerd voor handicapdoeleinden.(tot nu toe waren dat alleen wedstrijdkaarten uit het buitenland). 

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie 9 januari

Nieuwjaarsreceptie 9 januari

Helaas heeft het Oliebollenbollentoernooi geen doorgang kunnen vinden vanwege de mooie sneeuw, maar hierdoor kreeg de Nieuwjaarsrecptie op vrijdag 9 januari wel een speciaal tintje. De beroemde 'oliebollen van Koos' werden toch nog gebakken en iedereen deed enthousiast mee aan het spel 'valtieofvaltienie' dat eigenlijk tijdens het Oliebollentoernooi gespeeld zou worden. 

Lees meer

Bekijk hier de laatste Nieuwsbrief...