Maandmedal: serious golf, serious fun and good food

Van april tot en met oktober kunnen leden die sportief en competitief zijn ingesteld in een ontspannen sfeer meedoen aan de jaarlijkse Maandmedal. Ieder jeugd- of volwaardig lid met een handicap van 36 of lager is van harte welkom om zich in deze serie van 18-holes wedstrijden van zijn/haar beste kant te laten zien. Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid om aan te schuiven voor een Maandmedal-maaltijd, zie hieronder de invulling per maand. Speeldatums en overige relevante informatie staan ook hieronder vermeld.

Alle informatie op een rijtje:

Speeldatums 
  • 7 april, 5 mei, 2 juni, 7 juli, 4 augustus, 1 september en 6 oktober
Categorien
  • Strokeplay, voor deelnemers met hcp 26.4 en lager
  • Stableford, voor deelnemers met hcp 26.5 tot en met 36
Kosten
  • Deelname wedstrijd: 3 euro
  • Deelname wedstrijd & maaltijd: 16,50 euro (zie onder voor het Maandmedal-menu)
  • Leden met een 9-holes speelrecht betalen tevens een greenfee voor de extra 9 holes
Aanmelden

Maandmedal-menu:

April     

Tapas buffet - Knoflookbrood/tomatenbrood met aioli | Serranoham, salchichon, chorizo | Manchego, cabrales, olijven, ansjovis | Salade tonijn, ui, ei, tomaat, olijf | Spaanse aardappelsalade | Salade calamares, paprika, kappertjes | Gehaktballetjes in tomatensaus | Garnalen in knoflookolie | Kipstukjes met jerkmarinade

Mei

Asperges - Gegrilde zwaardvis met gamba’s of Runder entrecote met sukade. Daarbij asperges, hollandaise, peterselie, krieltjes, ei en geklaarde boter (on the side)

Juni

BBQ DeluxeOvenvers brood met kruidenboter, tappenade en aïoli | Huzarensalade | Pastasalade met pesto en Parmezaanse kaas | Aardappelsalade, diverse soorten rauwkost | Satésaus, cocktailsaus, knoflooksaus, mosterdsaus | Kipsaté, Hamburger, Gemarineerde steak, Gamba spies, Zalmfilet

Juli 

Zomerse saladeRijkelijk gevulde maaltijdsalade, luxe broden met gezouten boter, hoofdingrediënt naar keuze:

  • Gegratineerde geitenkaas, appel, peer, noten
  • Gamba, coquille, makreel
  • Krokant gebakken varkenswang, parmaham

Augustus

2-gangen menu - Keuze uit een voor- en een hoofdgerecht, daarbij brood met boter en kruidenboter op tafel

Voorgerecht: Huis gemarineerde zalm, rivierkreeft, rode biet, frisse sla, komkommer of Carpaccio, pesto,  pijnboompit, spekjes, zongedroogde tomaat, sla

Hoofdgerecht: Kabeljauw filet sous-vide bereid, wortel, gegrilde little gem, limoen of Runder bavette, gegrilde courgette, snijbonen, ras el hount. Hoofdgerecht wordt geserveerd met Roseval aardappeltjes

September  

Luxe daggerecht - keuze tussen kort gebakken tonijn, paksoi, venkel, radijs, sojasaus, sesam of kalfslende, kalfswang, geroosterde pompoen, wilde paddenstoelen, sugarsnaps, kalfsjus met tijm

Oktober 

Dinerbuffet DeluxeOvenvers brood met kruidenboter Carpaccio | Vitello tonato Salade gerookte zalm | Kalfsbouillon| Sate met rijst | Sukade met jus gemarineerde varkensfilet | vis van het seizoen | Aardappelgratin couscous roerbakgroente Als afsluiting: Omelette siberiënne