Maandmedal

Klik hier voor de tussenstand bij de categorie Strokeplay.

Klik hier voor de tussenstand bij de categorie Stableford.

Van april tot en met oktober kunnen leden die sportief en competitief zijn ingesteld in een ontspannen sfeer meedoen aan de jaarlijkse Maandmedal. Ieder lid met een handicap van 36 of lager is van harte welkom om zich in deze serie van 18-holes wedstrijden van zijn/haar beste kant te laten zien. De maandmedal wordt gespeeld op zaterdag, de speeldata voor 2017 zijn als volgt: 8 april - 6 mei - 10 juni - 8 juli - 12 augustus - 16 september - 7 oktober.

Er valt heel wat te winnen. Naast de dagprijzen kunt u, wanneer u minimaal vier wedstrijden hebt meegespeeld, kans maken op een voucher waarmee u deelneemt aan de Nieuwjaarscup 2018. Deze prijs wordt aangeboden door Golfprofessional Sascha Labrujere. U ontvangt tevens een prachtig beeld, vervaardigd door Maria Hamann. Bovendien is uw deelname aan de Kampioenenwedstrijd 2017 verzekerd. En last but not least: uw naam wordt bijgeschreven op de Wall of Fame in het clubhuis.

Beschikt u over een wedstrijdmentaliteit, meet u zich graag met andere golfers van uw niveau en wilt u zich graag de beste golfer/golfster van De Turfvaert noemen ? Aarzel dan niet en mail voor deelname naar wedstrijdcommissie@rijsbergsegolfclub.nl of meldt u aan via uw persoonlijke pagina op onze website.

De Maandmedal start op zaterdag 9 april aanstaande. Alle speeldata en starttijden vindt u in de wedstrijdkalender van RGC De Turfvaert. Er zijn twee categorie├źn: deelnemers met hcp 26.4 en lager spelen Strokeplay en de deelnemers met hcp 26.5 tot en met 36.0 spelen Stableford.

Deze wedstrijd is voor volwaardige leden en kost 3 euro. Leden zonder speelrecht of met 9-holes speelrecht betalen daarnaast ook greenfee.